Hudpleje

Fornylig har en af Danmarks allerbedste online sexshops indgået en forhandleraftale omkring hudplejeprodukter. I første omgang kan det være svært at få øje på sammenhængen – eller sammenkoblingen – mellem hudpleje produkter og så sexlegetøj. Ærlig, det virker da lidt underligt. Ved nærmere eftertanke… Det er vel i virkeligheden ikke så mærkeligt. For at det lege med sexlegetøj, eller at være sammen med sin partner er jo nøje koblet sammen med at være lækker. Hvem vil ikke gerne fremstå så lækker som overhovedet muligt? Jeg skal ærlig talt indrømme, at jeg også elsker at lege med mig selv, især når jeg føler mig lækker. Og når jeg føler mig lækker, har jeg også en større lyst til at være sammen med min partner. Så der er en klar sammenhæng mellem sexlegetøj og så produkter til hudpleje.

Hudpleje: Det er kun for kvinder

Langt de fleste mænd betragter ikke hudpleje som noget, der er velegnet til mænd. Ja, faktisk så vil de fleste mænd slet ikke høre tale om hudplejeprodukter. Det er egentligt både synd og skam. Fordi det er sådan i dag, at vores hud til stadighed udsættes for påvirkninger fra det ydre miljø. Når talen falder på ydre miljø, så tales der om kemikalier i luften, en stadig stigende UV-stråling og mange andre faktorer, der gør, at vores hud ældes hurtigere end under normale forhold.

Langt de fleste kvinder anvender i dag hudplejeprodukter i stor udstrækning. Kvinder anvender dag- og natcremer. Ansigtsmasker for at få huden til fortsat at være fleksibel og blød. Og der findes rigtig mange store spillere på markedet for hudpleje. Firmaer som L’Oreal, Chanel, Oriflame og mange andre producerer ganske udmærkede hudplejeprodukter. Og så findes der altså også en lille dansk producent, som stadig er lidt ukendt. Det danske firma hedder LANTZ of Copenhagen. Nu begynder det at blive interessant.

Vi kan forsikre dig om, at hudpleje også er for mænd i alle aldre. For jo bedre du tager dig af din hud, des længere vil den holde sig frisk, ung og smuk. Det er netop essensen i alle hudplejeprodukter. Også produkterne fra LANTZ of Copenhagen.

Hudpleje: Det er IKKE kun for kvinder

Nej. Hudpleje er for alle og som de fleste kvinder ved, så er hudplejeprodukter uhyre dyre. Især når de kommer fra de store førnævnte firmaer. Kan mindre gøre det? Ja, mindre kan sagtens gøre det. Vi har kigget på en lang række af produkter til hudpleje fra det danske firma LANTZ of Copenhagen. Mere specifikt har vi kigget på 9 forskellige hudplejeprodukter:

 1. Ansigtsmaske
 2. Agurke øjenmaske
 3. Dagcreme
 4. Øjenmaske i guld
 5. Hals hudpleje
 6. Hyaluronsyre
 7. Læbemaske
 8. Natcreme
 9. Øjenmasker i par af 5

Ved første øjekast virker produkternes indpakning ekstrem lækker og veldesignet. Der er ingen forskel på indpakningen for LANTZ of Copenhagen produkter og så de helt store spillere på markedet for hudpleje. Det er lækkert og man får lyst til at åbne alle produkterne og straks prøve dem. Der er dog den helt store signifikante forskel, at hudpleje produkterne fra LANTZ of Copenhagen er langt billigere end de store brands. Det er et ekstremt vigtigt parameter, hvis du altså spørger os på Bluedetect.dk.

Hudpleje: Hvilke ingredienser bruger LANTZ?

LANTZ og Copenhagen bruger en lang række af standardiserede stoffer, der alle naturligvis er godkendte til formålet. Det er ikke fordi disse standardiserede stoffer i sig selv bidrager til en sundere bedre udseende hud. Det er nemlig noget helt andet, der sørger for, at din hud bliver så lækker som overhovedet muligt. Og her er der ikke tale om kemiske stoffer. Alle stofferne som bidrager en sundere og mere lækker hud er alle organiske. Det vil sige naturligt forekommende ingredienser som beviseligt har en positiv effekt på din huds tilstand.

 1. Vindruekerneolie
 2. Grapefrugt-olie
 3. C-vitamin
 4. Grøn te
 5. A-vitamin
 6. Havrepeptid

Og mange flere naturligt forekommende tilsætningsstoffer. Som tidligere nævnt udmærker produkterne fra LANTZ of Copenhagen først og fremmest ved prisen. Dernæst er indpakningen lige så smuk og æstetisk som alle de store hudplejeproducenter. Hvorfor er det vigtigt, tænker du nok. Det er vigtigt, at indpakning er lækker. Indpakningen skal være mindst lige så lækker som effekten af hudplejeprodukterne. Og der er heldigvis en sammenhæng. For produkterne er effektive. Præcis som de skal være.

Hudpleje produkter må gerne skiftes med

Når du starter med at anvende hudpleje produkterne fra LANTZ of Copenhagen vil du opleve en dramatisk forbedring af din huds almene tilstand. Det sker relativt hurtigt og indenfor 2-7 dage, vil du opleve en enorm forskel. Det er med hudplejeprodukter som med alt andet. Jo mere vi anvender et produkt, des mere vant til produkter bliver vores hud. Det er derfor en god idé, at købe forskellige hudplejeprodukter fra LANTZ of Copenhagen således, at du kan skifte mellem produkterne fra tid til anden. Det kan lyde lidt skørt, men det er en rigtig god investering at købe alle hudpleje produkterne fra LANTZ på én gang. På den måde kan du efter behov og lyst, skifte mellem produkterne, når den ønskede effekt udebliver eller tager for lang tid. Det giver faktisk rigtig god mening.

Hudpleje: Det skal du være opmærksom på i starten

Når du starter din behandling med hudplejeprodukterne fra LANTZ, så undlad at sønderbombe din hud med alle produkterne på én gang. Start på bedste vis med dag- og natcremen. I den første tid kan din hud godt blive lidt rød på grund af eksponeringen til alle de organiske stoffer. Efter kort tid vil du opleve, at din hud vender tilbage til sit normale jeg. Og herefter vil du opleve, hvordan din huds tilstand hurtigt bliver bedre. Du vil opleve, at din huds elasticitet hurtigt kommer tilbage. Og rynkedannelsen sendes på retur. Anvender du fx Hyaluronsyre produktet omkring munden, vil du endnu hurtigere opleve en synlig forbedring. Som tidligere nævnt vil du efter en tid opleve, at fremgangen stagnerer. Og så er det på tide, at skifte lidt mellem alle de superlækre produkter fra LANTZ of Copenhagen.

Hudpleje: Er du klar til at købe LANTZ of Copenhagen?

Nu da du har fået lidt kendskab til alle de lækre produkter, er det på tide at du besøger den allerbedste forhandler af LANTZ of Copenhagen produkterne. Det er pudsigt nok en sexshop som er lagerførende af samtlige hudpleje produkterne.

Se alt det du kan få her til hudpleje fra LANTZ of Copenhagen.

Gå til forsiden her.