Hvad er bondage

Hos Makelove.dk kan man mærke en stigende efterspørgsel på bondage produkter. Det er som om, at produkter til bondage bliver mere og mere populært. Om det er fordi danskerne generelt er blevet mere interesserede i at være kinky skal vi lade være usagt. Men hvorfor oplever Makelove.dk en stigende efterspørgsel på produkter hertil? Vi har spurgt Nikolaj Mackowski, der ejer og driver sexshoppen Makelove.dk om tendensen. Han siger:

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på netop produkter til BDSM, og jeg tror personligt, at der er tale om, at danskerne er blevet mere eksperimenterende med deres sexliv. Jeg tror også, at film som Fifty Shades of Grey har en afgørende rolle i den stadigt stigende efterspørgsel på produkterne. Og det til trods for, at vi rent faktisk ikke lagerfører – eller påtænker at lagerføre – specifikke produkter som knytter sig til filmene.

Han fortsætter: Efter hver film omkring Fifty Shades of Grey har vi oplevet en stigende efterspørgsel på bondage produkter. Det er faktisk utrolig, hvad en række af film før ved danskernes lyst til at købe sexlegetøj indenfor genren.

Det er kommet for at blive og det bliver mere og mere populært hos danskerne. Bondage handler om tillid til hinanden som par.

Den lette ende af bondage

Hvis du ikke er helt sikker på, om du og din partner nu også er til bondage, så er vores bedste råd at I starter blidt ud. Når jeg taler om at starte blidt ud, så betyder det, at du kan købe et bondage-kit som er fremstillet i blonder. Eller i blondestof for at være mere præcis. Et sådant sæt kan købes for omkring kr. 99,00 på Makelove.dk. Det er ikke særligt bindelegs-agtigt, men det giver jer en god fornemmelse af, om nu også det er noget for jer som par. Og hvis det ikke er noget for jer, er 99,00 kr. ikke nogen bondegård. Er I derimod helt sikre på, at bondage er noget for jer, ja, så er det bare med at kaste jer ud i denne nye verden. På Makelove.dk finder du alt det I skal bruge for at komme godt i gang med jeres nye fetish.

Hvad går bondage ud på?

Det handler om, at man tænder på at blive bundet eller se andre blive bundet. Det kan være enormt ophidsende at selv at blive bundet eller lade sin partner binde for derefter at gå på opdagelse i partnerens krop. Det spændende element er jo, at den bundne er fuldstændig forsvarsløs. Og det er spændende for både den, der bliver bundet, og den – eller de -, der har lov til at udnytte den bundnes situation.

Det er faktisk et element som i mange tilfælde går igen i mange swingerklubber i hele Danmark. Noget at det mest populære at blive bundet til er et kryds. Og i mange tilfælde er der flere personer involveret i kinky bondagelege i landets swingerklubber. Det er selvfølgelig den ekstreme udlægning af bondage og bindelege. For for det “almindelige” par er et lækker bindelegssæt i langt de flest tilfælde nok. Også uden, at der er andre involveret end parret selv. Hvis dine interesser ligger heromkring, kan du også finde spændende produkter på Makelove.dk til formålet.

Sikkerhedsforanstaltninger og bondage

I forbindelse med de kinky lege handler det meget om tillid til hinanden. I denne sammenhæng er det vigtigt at I indbyrdes aftaler et stop-ord. Altså, hvis den enes grænse er nået, skal I have et stop-ord parat. Det kan fx være: Nok, eller noget mere simpelt som: Stop! Det er vigtigt fordi, at det hurtigt kan gå over i et direkte overgreb og dermed blive en strafbar handling i stil med voldtægt og fornedrelse. Og det er bestemt ikke meningen med leg med bondage. I den forbindelse er et også vigtigt, at I ikke er påvirkede af enten alkohol eller narkotika. For alkohol og/eller narkotika er med til at forvride virkelighedsopfattelsen. Så det er bestemt værd at undlade at være påvirket. I hvert fald i svær grad.

Eksperimenter med bondage i det små

Som tidligere nævnt kan bondage sagtens starte med små uskyldige bindelege. Til det formål er blonde bondage kit en rigtig god start. Hvis I synes, at det er noget for jer, er det let at avancere til mere hardcore bondage. Udstyret hertil findes tilfældigvis også på Makelove.dk. Hvis I først har fundet ud af, at det noget for jer som par, så er det næste (vilde) skridt at tage det videre til swingerklubben. Og at tage det med til swingerklubben indebærer også muligheden for at være flere aktører omkring den frække og kinky leg som bondage også er. Inden det kommer så vidt, så start i det små og gå langsomt videre derfra. Det handler om gensidig tryghed og tillid og det finder I ved at starte ud blidt.

Er du klar til bondage og frække bindelege?

Hvis du føler dig klart til at starte, så anbefaler vi, at du besøger Makelove.dk på nettet. På MakeLove har de formentligt Danmarks billigste udstyr til bondage og kinky bindelege.

Her finder du alt til genren bondage.

Klik her for at kommet til forsiden.