Dildo

Hvad er dildoer egentligt? Og hvor finder jeg den bedste dildo, der passer til mig? Der er mange spørgsmål omkring det at skulle købe en dildo. Engang var det meget let at beslutte sig for en dildo. For en dildo var sådan set “bare” en replika af en mandlig penis. Slet og ret. Det forholder sig lidt anderledes i dag. For der findes mange forskellige dildoer til både kvinder og mænd. Inden vi går videre, kommer der her et kort resume fra Wikipedia om, hvad deres definition på en dildo er.

En dildo er et emne, der bruges til at penetrere vagina, munden eller anus

Det ligger jo i meget god tråd med vores indledning af denne artikel. En dildo bruges i sin simpleste udformning til at assimilere den mandlige penis. Den bruges til penetrering af vagina, mund eller anus. Det er vist ikke helt ved siden i forhold til, hvor man som mand bruger sin penis.

Hvad er så de bedste dildoer?

Dildoer i dag er fremstillet i en bred variation og i mange forskellige materialer. Dog har de alle det tilfælles, at de som regel er fremstillet i en eller anden plastikart. Det kan være alt fra naturgummi, TPE-plast, TPR-plast, dildoer i træ er set før og så PVC. Den sidste plastikart er faktisk den som de allermest eksklusive dildoer er fremstillet i. Når de samtidigt er de mest eksklusive dildoer, er de samtidigt også de dyreste. Det betyder ikke, at man kun kan finde en lækker og eksklusiv udseende dildo i andre materialer end PVC. Det kan man nemlig sagtens. PVC er bare den dyreste og i vores perspektiv også de allermest naturtro dildoer. Så de mest solgte dildoer på nettet er faktisk dildoer i PVC og de mest solgte er igen PVC-dildoer med sugekop i bunden. Netop sugekop-dildoer er populære fordi de kan anvendes med håndfri betjening. Det vil sige, at de kan sættes fast på alle blanke og glatte overflader. Og så kan man bruge de frie hænder til alt muligt andet frækt i mens man stimuleres af dildoerne som sidder på den glatte eller blanke overflade.

Derudover er der den klare fordel med sugekop-dildoer, at de kan sættes fast i et harness og så kan man nyde pegging. Både som mand og som kvinde. Det er de tungtvejende årsager til, at sugekop-dildoen i PVC er så populær.

Du skal afgøre med dig selv, hvilken type dildo du godt kan lide

Din nye polymer dildo

Vi har også nævnt dildoer i TPR-plast og i TPE-plast. Denne plastiktype kaldes for polymertypen og en af de klare fordele – og mest elskede – er, at de ligesom PVC dildoen er meget naturtro at se på og at røre ved. De er ikke helt så hårde og realistiske i måden som PVC-dildoen føles på. Til gengæld, hvad de ikke har i fornemmelse, har de så meget højere grad i deres udseende. Der findes en del søde dildoer derude, der minder ekstremt meget om fx en slap penis. De kaldes i øvrigt for Mr. Limpy og er fremstillet i cyber skin (TPE, TPR-plast). Du skal vælge polymertypen hvis det er ekstremt vigtigt for dig, at udseende i så høj grad som muligt minder dig om den virkelige verdens mandlige penis.

En dildo af polymertypen er ekstremt naturtro i sit udseende

Din nye dildo af PVC-typen

Dildoen af PVC-typen har mange klare fordele. Den er ekstrem rigid (stiv) i sin opbygning, hvis det er meningen, at producenten vil have det. Derudover er som tidligere nævnt ekstremt naturtro og lækker. Den er som oftest med mange klare linjer som tydelige blodårer. Også kuglerne, hvis den har kugler, er meget lig den mandlige penis. Har den kun fordele og slet ingen ulemper? Den har faktisk en ulempe og det er hvis du har mange skiftende sexpartnere. Hvis du har mange partnere som du deler din PVC-dildo med, så er den dårlige nyhed, at en dildo i PVC ikke kan steriliseres. Dvs. den potentielt kan overføre kønssygdomme mellem dig og din partnere. Derfor skal du, hvis du anvender en dildo af PVC og har mange forskellige sexpartnere huske, at anvende kondom på din PVC-dildo.

En dildo af PVC-typen er fast og lækker og kan overføre kønssygdomme

Dildoer af metal – metalvibratoren

PVC har vi jo slået fast, at de er de mest eksklusive og i samme ombæring pga. denne eksklusivitet er de også relativt dyre. Der findes faktisk et alternativ til de dyre dildoer af PVC og det er dildoen i metal. Dildoer i metal kan være fremstillet af forsølvet jern, eller endda i kirurgisk stål. Visse kan have en kerne af metal mens de er overtrukket af et lækkert og blødt lag af silikone. Dildoer i metal er ikke kendt for at være naturtro og det er fordi det ville ekstremt dyrt at formgive. Hvis en dildo i metal skal formgives, vil det kræve både CNC-fræsning eller formstøbning med en masse efterbearbejdelse efterfølgende. Det ville simpelthen blive alt, alt for dyrt. Vi ville nok komme op i DKK 10.000,00 eller endda mere. Så din nye dildo i metal er ikke naturtro, men hvad den ikke har i udseende har den i effektivitet og i hygiejne. En dildo i metal er superlet at rengøre for urenheder og den er god til at videregive eventuelle vibrationer.

En dildo i metal er let at rengøre og den overfører vibrationer perfekt

Epilog omring dit valg af dildoer

Der findes altså en del materialer som hver især har sine egenskaber. Der er både fordele og bagdele. Du skal altså vælge dildoer ud fra, hvad du opfatter som frækt og lækkert, når det kommer til materialevalg. Dernæst bør du overveje, om du gerne vil have indbyggede vibrationer. Hvis du elsker intern stimulering og elsker, hvis det vibrerer, kan du med fordel købe en dildo med indbygget vibrator. Hvis du ikke er til hverken intern eller eksterne vibrationer, så skal du vælge en helt traditionel dildo. Materialevalget er op til dig her. Du kan også med fordele overveje om du er til G-punkt stimulering, for så findes der en hel del dildoer som du kan bruge til lækker stimulering af dig G-punkt.

Det er helt ok, hvis du er lidt i tvivl stadigvæk. Hvis du er klar til at finde dine nye dildoer, så besøg https://belugi.dk sektion for dildo.

God fornøjelse med dit valg af dildo.

Læs eventuelt artikel om fetish sexlegetøj her.