Garderobeteknologi har ramt danske natklubber

Det danske teknologiselskab Garderobeteknologi.dk har lanceret noget virkelig smart og intelligent software. Softwaren erstatter de traditionelle garderobebilletter. Til erstatning for garderobebilletterne får man nu er en termisk printer, som printer numre ud til gæsternes ejendele. Og måden, hvorpå man genfinder gæstens garderobenummer er via fingeraftrykket og dermed fingeraftryksteknologi. Så enkelt kan det faktisk siges i virkeligheden. Hverken mere eller mindre. Jeg lover dig dog, at jeg laver en lille walk through så du kan afgøre, om det sådant system er noget for dig og din natklub.

Sådan er systemet bygget op

Systemet er bygget op på en ret smart måde. Det består af en tablet A fra Samsung, en termisk printer fra Zebra, en fingeraftrykslæser fra SecuGen (Amerika) og en specialdesignet casing i aluminium.

Når dine gæster ankommer i garderoben ser scenariet sådan ud: Gæsten får aflæst fingeraftrykket af fingeraftryksscanneren. På tabletten kan dit personale nu vælge mellem 3 knapper: “Jacket”, “Bag” eller “Other”. De 2 første giver sig selv. “Other” er til andre ejendele end jakker eller tasker. Og vælger man “Other” åbner det tastaturet. Så kan personalet skrive, hvad det er. Lad os sige, at din gæst indleverer 1 jakke og 1 taske. Dit personale trykker 1 gang på “Jacket” og 1 gang på “Bag”. Herefter trykker personalet: Ok. Og så printes der nu 2 numre, fx 2 gange nummer 77. Det ene nummer er til bøjlen, og det andet nummer er til tasken. Bum. Simpelt.

Garderobeteknologi tjek-ud-billede

Garderobeteknologi – når dine gæster skal hjem

Hvordan fungerer det så, når mine gæster skal afhente ejendele i garderoben? Det er super let og super hurtigt. Når en gæst kommer op i din garderobe og skal afhente en ejendel, klikker personalet bare på “Out”. Herefter åbner skanningsbilledet og din gæst placerer fingeren på læseren. Garderobeteknologi-systemet genkender lynhurtigt fingeraftrykket og viser fx nummer 77 på skærmen. Systemet viser også, at personalet skal udlevere 1 jakke og 1 taske. Alle ejendele får det samme nummer. Det har garderobeteknologi.dk valgt, fordi det giver et hurtigere overblik i stedet for at lede efter nummer 77 og 231. Smart, ikke?

Alle fordelene ved systemet

Garderobeteknologi systemet giver dig flere smarte fordele. Det ene er, at du aldrig mere kommer til at opleve en gæst, som smider garderobenummeret væk. Man kan næsten ikke smide sin pegefinger væk. Det andet er ligeledes, at det afskærer personalet fra at sælge allerede solgte billetter. Fordi, når personalet sælger gamle billetter er det samme som tabt indtjening for dig. Jeg ved da godt, at du formentlig accepterer et lille svind ligesom med bartendere. Men det behøver du altså ikke gøre. Ikke mere i hvert fald.

Der er også en anden og mere indlysende fordel. Sammen med garderobesystemet får du nemlig også en komplet bogføringsfunktion. For hver enkel transaktion som gennemføres, bliver denne transaktion nemlig listet i din egen portal. Det betyder, at du med få klik kan hente en transaktionsliste ned, som er lige det til at komme i regnskabet. Det eneste personalet skal gøre er, at afstemme kontanter og kort. Så let kan det gøres.

Hvordan får jeg mere at vide?

Det gør du såmænd ved at besøge garderobeteknologi.dk lige her. Der findes en relateret artikel her omkring Wardrobe Technology ApS.