Hvad er en pocket pussy masturbator?

Der er mange, der ved hvad en pocket pussy er. Der er mindste lige så mange, der ikke ved, hvad en pocket pussy masturbator er. Og det skal da siges, at der findes rigtig mange forskellige varianter af en pocket pussy. Lige fra den helt simple “gokkemaskine” til den mere avancerede pocket pussy fyldt med elektronik og vibrationer. I dette blogindlæg vil du kunne følge med i den simple til den mere avancerede og vi giver dig nogle konkrete tips til, hvor du kan købe en pocket pussy på nettet.

Nanette Poclet Pussy Masturbator

En forklaring på Pocket Pussy

Helt enkelt forklaret er en pocket pussy jo direkte oversat en “lommefisse”. Det er altså et lille aggregat som du kan have med i lommen og som i sagens natur simulerer en kvindelig vagina. Der findes de helt simple pocket pussy som koster omkring DKK 60,00 og som er fremstillet i TPR-plast. den helt billige kommer fra firmaet NMC og hedder Nanette Pocket Pussy Masturbator. Den er ikke særlig lang, cirka 13 cm og den er åben i begge ender. Den er ekstremt fleksibel og kan udvide sig mange gange sin egen diameter. Når man holder om den føles den som virkelig hud og sammen med glidecreme er den virkelig fantastisk at onanere med. Som i meget lækker. Denne pocket pussy er den allermest simple, og måske er den i virkeligheden så lækker på grund af sin simplicitet?

Fleshlight Pink Lady Original

Den mere avancerede pocketpussy

Der findes et produkt fra amerikanske Fleshlight, eller det vil sige, der mange produkter fra Fleshlight. Men det der er allermest interessant er Fleshlights berømte Girls-serie. Det er i sagens natur også en lommefisse, der er bare nogle helt andre karakteristika ved Girls-serien fra Fleshlight. Det er, at samtlige af lommefisserne er direkte afstøbninger ud fra de allermest kendte og feterede pornostjerner i verden. Det er ikke engang løgn, og Fleshlight producerer noget som hedder Real Feel Cyber Skin som er så tæt på at være menneskelig hud, at nogle er af den opfattelse, at Cyber Skin føles bedre mod penis end virkeligheden. Desuden er lommefissen udformet som en stavlygte – deraf navnet Fleshlight. Det har man gjort fordi det giver en vis form for anonymitet, når en sådan “stavlygte” står frit fremme i badeværelset eller på soveværelsets natbord. En Fleshlight er den mellemste version af pocketpussy. I vores perspektiv.

Leten A380 Mega Masturbator

Den superavancerede pocketpussy

Den superavancerede pocketpussy er fyldt med elektronik og kan en hel masse ting. Der findes et firma i Fjernøsten som hedder Leten og det har lavet et produkt som hedder Leten A380 Piston Mega Masturbator. Det er i sagens natur en lommefisse men den er virkelig ekstremt avanceret. Den er beregnet til at man indsætter penis og herefter tænder apparatet. Nu begynder A380 at give dig et reelt blowjob. Den har en teleskoplængde på cirka 11 cm og det kaldes også for “stroke-længden”. Det vil sige, at den bevæger sig op og ned over din penis med 11 cm. Det er præcis som en kvinde ville gøre, hvis hun nu skulle give dig en spiller. Denne pocketpussy er den mest avancerede og tilhører superklassen indenfor pocketpussy. Det er virkelig et spændende produkt og du kan se produktet ved at klikke på billedet ude til højre.

Den ultimative guide til Fleshlight

Der findes en erotisk webshop som har skrevet den ultimative guide til Fleshlight-produkter. Guiden hedder “Find den rigtige Fleshlight“.

Gå til forsiden.