Sexdukker er frække og lækre

Sexdukker var engang oppustelige ligesom madrassen på spejderlejren var det. Det er altså ikke særlig sexet, lækkert eller frækt. I dag er det dog helt anderledes fordi der er kommet så mange ultrarealistiske sexdukker på markedet. Amerikanske Pipedream er helt i front med sexdukker men også producenter som koreanske Kokos eller no brand fra Fjernøsten er med langt fremme. Der er faktisk ingen begrænsninger længere. Det er kun din egen fantasi, der sætter begrænsningen.

Der findes alt indenfor sexdukker og specielt kan du vælge mellem bryststørrelser. Det ved jeg som et faktum, at der er mange mænd der elsker. Kender du fx nogle mænd, der ikke elsker store bryster? Denne her sexdukke som jeg skriver om i dag på bluedetect.dk, har gigantiske HH-bryster. Samtidigt er brystvorterne perfekt afbalcnerede i forhold til størrelsen på brysterne.

Det er jeg kæmpe fan af.

sexdukker 3

De forskellige sexdukker til dig

Først skal du vide at der findes 3 kategorier af sexdukkerne. Der findes de helt små som poplært kaldes for mastubatorer. De er stadig en sexdukke. De er dog bare meget små i det. De kan fås fra omkring 3-400 kr og op til et par tusinde kroner. Så findes der torsoerne som egentligt er halvkroppe med hofter, bryster, vagina og numsehul. De er som oftest helt uden hoved.

Og så kommer de ultrarealistiske af dem. De bliver primært produceret af et amerikansk brand som hedder Pipedream. De har altså lavet nogle helt fantastiske dukker. Og missekatten… Missekatten bliver ofte beskrevet som værende bedre og mere lækker end den virkelige vare. Anvender du nemlig rigeligt med glidecreme vil fornemmelsen overgå en rigtig partner. Det er altså ret vildt.

Det er altid en god idé at vide, hvad der skal tilkøbes til sexdukker. For at det skal blive en rigtig lækker oplevelse første gang, er det vigtigt at købe en god glidecreme. Dernæst er det vigtigt at have sexelegetøjsrengøring med i pakken. I langt de fleste tilfælde kan du nøjes med at skylle vand igennem et hul. Fx vagina. Herefter er alle hullerne forbundet med hinanden. Når du så skyller et hul, skylle du alle.

Sexlegetøjsrengøring er dog vigtigt fordi det fjerner eventuelle bakterier sådan, at missekatten og numsen altid er klar igen.

Vidste du forresten, at sexdukker fra Pipedream også kan tage dig i munden?