Sexlegetøj til kvinder

Hvad er sexlegetøj til kvinder? Sexlegetøj til kvinder er i dag omfattet af mange forskellige stimuleringsmuligheder. Det helt simple stykke sexlegetøj er nok ikke nogen overraskelse. Det er selvfølgelig dildo. Dildoen som sexlegetøj kan spores helt tilbage til cirka det femte århundrede før Kristus. Sidenhen er der sket en evolutionær udvikling i sexlegetøj. Dildoen til kvinder (og mænd) findes stadigvæk. Der findes dog ekstremt mange varianter og udformninger. Fx kan dildoer i dag have en speciel vinkel mellem hoved og skaft således, at de er ekstremt velegnede til G-punkts stimulering. Oveni kan de desuden være udstyrede med forskellige vibrationsmuligheder som giver en ekstra lækker stimulation af fx G-punktet.

Ref: Wiki

Sexlegetøj til kvinder – klitorisvibratoren

Nu har vi talt om dildoen som kan være helt strømlinet og egentligt bare udgøre det den er bedst til; at simulere en penis. Vi har også talt om, at dildoen kan være udstyret med vibrationsmuligheder ligesom vi har talt om, at dildoen kan være specielt vinklet mellem hoved og skaft for at kunne give præcis stimulering. Præcis stimulering af fx G-punktet. Nu er det på sin plads at tale om klitorisvibratoren for den er det næste logiske skridt i udviklingen af sexlegetøj til kvinder. Klitorisvibratoren har til formål at man kan holde den i hånden samtidigt med man placerer den på klitoris. Herved overføres vibrationerne i klitorisvibratoren til klitoris eller området omkring klitoris. Det er der mange kvinder, der sætter stor pris på. Hvis ikke klitorisvibratoren er for stor eller på anden vis udformet anderledes, kan den også indsættes i vagina for intern stimulering.

Derudover kan styringen af klitorisvibratoren også variere alt efter, hvad man synes er frækt. Fx kan den simple version betjenes via trykknapper direkte på klitorisvibratoren. Der kan også være tale om, at klitorisvibratoren er fjernstyret enten via et forbundet kabel eller via Bluetooth. Slutteligt kan den rigtig lækre version af klitorisvibratoren være app-styret. Det gælder især We-Vibe produkterne, der i sig selv er ekstremt lækre.

Sexlegetøj til kvinder – Rabbit Vibrator

Et andet og meget populært stykke sexlegetøj til kvinder er Rabbit Vibrator. Rabbit vibratoren fik sit helt store kommercielle gennembrud i Sex and the City fordi Carrie anvender en rabbit vibrator og nægter at komme ud fra sit soveværelse en hel weekend. En rabbit vibrator er en eksotisk dildo som kan det samme som en dildo kan, men den kan også stimulere klitoris simultant med med intern stimulering i vagina. Det kræver selvfølgelig at man som kvinde både kan lide intern såvel som ekstern stimulering på en og samme tid. De fleste kvinder kan, men nogle kan ikke lide en alt for direkte stimulering af fx klitoris. Det skal man være opmærksom på. Rabbit vibratoren består af et skaft som kan være fyldt med stimulerende stålkugler, der påvirker vagina ved at rotere, når den er indsat. Desuden vil den lille rabbit vibrator også vibrere samtidigt med den stimulerer klitoris og området heromkring.

Sexlegetøj til kvinder – analvibratoren

Nu har vi talt om dildoer og de forskellige varianter omkring dildoer med alt det de kan. Vi har også talt om klitorisvibratoren som sexlegetøj til kvinder. Det næste logiske skridt er at tale om analvibratoren. Analvibratoren adskiller sig ikke synderligt meget i forhold til dildovibratoren. Og dog. Fordi det er som bekendt lettere for vagina at udvide sig i forhold til størrelsen på det indsatte objekt, hvorimod det at indsætte legetøj analt kræver lidt tilvænning. Udvidelsesgraden er stort set det samme, hvor vagina er begrænset af bækkenbunden, så er anal-udvidelse ikke nær så begrænset. Det kræver dog tilvænning, og derfor er analvibratoren også lavet lidt mindre end dildoen som er beregnet til vagina. Det gælder både diameter samt længdemæssigt. Analvibratoren kommer i mange forskellige slags afskygninger fra den lange og tynde, der kan vibrere. Til den korte og lidt tykkere som udøver et lidt større pres på tarmvæggen. Igen, det handler om, hvilken type af stimulation som du gerne vil opnå. Hvis du gør dig klart, hvad du godt kan lide af analstimulation, gør det det også langt lettere at vælge typen af analvibrator.

Sexlegetøj til kvinder – bækkenbundskugler

Det sidste vi skal berøre i denne artikel omkring sexlegetøj til kvinder er bækkenbundskuglerne. Bækkenbundskugler erstatter faktisk Callanetics, der er en ældre træningsform som skal sikre, at kvinder kommer i god form ved forskellige knibeøvelser og muskeludfoldelser. Det er bare så besværligt og tidskrævende, og derfor er bækkenbundskuglerne et så meget bedre bud på, hvordan man som kvinde får en stram bækkenbund. Bækkenbundskugler er i virkeligheden ret simple. Der er tale om en kugle indstøbt i silikone (som oftest), og der er som oftest også en snor forbundet til kuglen. Det er der fordi man skal kunne trække kuglen ud igen uden at skulle “grave” for meget i vagina.

Enkelt eller dobbelt bækkenbundskugle

Der findes den enkeltstående bækkenbundskugle som er ideel for begyndere. Den har som oftest en stor tyngde og en lidt større diameter. Det skyldes, at jo større bækkenbundskuglen er, og jo tungere den er, desto lettere er det at beholde den oppe i vagina mens man laver knibeøvelser. Når man så efter noget tid er blevet sejere til at holde på bækkenbundskuglen kan man investere i dobbelte bækkenbundskugler. Der findes forskellige typer af dobbelte bækkenbundskugler. Der findes bækkenbundskuglerne som er to af hinanden uafhængige bækkenbundskugler. De kræver en relativ stor grad af træning, fordi de er svære for begynderen at holde oppe i vagina. Så findes der dobbelte bækkenbundskugler som hænger på en snor. Altså sammensatte. De er ligeledes ikke for begyndere, men de er lettere at træne med end de fritliggende bækkenbundskugler.

Hvor køber jeg så sexlegetøj til kvinder?

Der findes mange udmærkede sexshops i Danmark som sælger lækkert sexlegetøj til kvinder. Der findes en del sexshops i Aarhusområdet som fx Sinful eller Winkwink. Vi er absolut fan at de 2 nævnte sexshops. Der er dog ingen tvivl om i vores sind, at du er bedst tjent med at starte din søgning på MakeLove. MakeLove har mange lækre produkter indenfor sexlegetøj til kvinder. Hvis ikke du finder, hvad du søger, kan du besøge hhv. Sinful.dk og Winkwink.dk, da udvalget her er lidt større end hos MakeLove.

God fornøjelse med at finde dit sexlegetøj til kvinder.

Læs eventuelt artikel omkring sexlegetøj her på LoveMake.