Sexlegetøj til mænd

Der findes et kæmpe stort udvalg af sexlegetøj til mænd og derfor kan man stille sig selv spørgsmålet: Hvad er sexlegetøj til mænd egentligt? Sexlegetøj til mænd er i traditionel forstand lidt anderledes end sexlegetøj til kvinder. Det er fordi det ikke er sædvanen, at mænd skal blive penetreret. Det skal ikke forstås som det ikke er dejligt for en mand at blive penetreret for det kan det i mange tilfælde være. Tilfældet er dog, at mænd som oftest køber en kunstig vagina som imiterer den virkelige vare; nemlig den kvindelige vagina. Koblingen laver vi mellem den traditionelle dildo som oftest anvendes af kvinder og den mandlige pendant hertil: Den kunstige vagina.

Sexlegetøj til mænd – penisringen

Det, der sælges rigtig meget af til mænd er penisringen. En penisring har til formål at forstærke mandens erektion og gøre penis så hård som overhovedet muligt. Oveni det kommer der – som en ekstra gevinst – en øget følsomhed i penis. Det slutter dog ikke der, for en penisring giver også en øget udholdenhed. Det betyder, at man som mand kan holde sig længere tid inden udløsningen indfinder sig. Det er til glæde og til gavn både for ham selv, men så sandelig også for hende. Så en penisring er i sin grunddefinition en ring som lukker af for blodets mulighed for tilbageløb. Det betyder, at det blod som først er kommet ud i svulmelegemerne ikke får lov til at løbe tilbage. Det bliver så at sige ude i penis, når det først er kommet derud via seksuel stimulation. Det er det, der giver den ekstra hårde erektion. den helt simple version er slet og ret bare en ring af fx gummi som sidder relativt stramt omkring penis.

Den lidt mere fiffige version af penisringen kommer sammen med en bullet vibrator. Den her lille bullet vibrator skaber vibrationer som dels sendes igennem penisringen og ind i mandens penis. Dels sendes vibrationerne også til partneren når han støder helt i bund. Det giver en ekstra stimulering som kommer begge til gode. Og selvfølgelig kan penisringen – både med og uden vibrator – også anvendes til fræk onani alene.

Sexlegetøj til mænd – penisburet

Den sidste del af sexlegetøj til mænd som henhører under penisring er penisburet. Det er i princippet en penisring, men som navnet antyder er det også et pik-bur. Altså en slags bur hvor penis bliver buret inde. Materialet kan være fx læder eller en af de populære plastiktyper som enten silikone, TPE-plast eller TPR-plast. Penisburet handler i høj grad også om fetish fordi penisburet gør det samme som den simple penisring: Nemlig stopper blodet fra at løbe tilbage i kroppen, men det giver også noget ekstra udseende. Det med udseende er hele kernen i fetish. Fascinationen af objekter. Og et penisbur handler nemlig i høj grad om udseende og fetish er fascinationen af objekter i forbindelse med sex. Det hører også med under sexlegetøj til mænd.

Sexlegetøj til mænd – onaniprodukter

Sexlegetøj til mænd er også et ekstremt bredt begreb, og derfor falder mange produkter ind under: Onaniprodukter til mænd. Som oftest er sexlegetøj til mænd en replika af den kvindelige vagina, og den kommer i mange forskellige varianter. Den helt simple vagina kaldes for en pocket pussy. Den kan det den skal. Man indsætter penis i stiv tilstand og så begynder man ellers at støde med produktet. Det er som at have en rigtig vagina foran sig. Forskellen er bare, at man har den i hånden. Og kommer man glidecreme i sin pocket pussy, har men det lækreste stykke sexlegetøj til onani. Fordelen er jo ret evident for enhver: Man kan elske med den man vil, lige så tit man vil. Eller se pornofilm fra Pornhub imens. Det er faktisk ret lækkert i forhold til at sidde med lillemanden i hånden og bare gnide på den. Det er en helt fantastisk følelse. I den forbindelse kan du også overveje en minivibrator.

Så er der penisvibratoren. Hvad er en penisvibrator egentligt? Ja, altså, penisvibratoren er i princippet en pocket pussy som omslutter penis helt og aldeles. Som en ekstra stimulerende faktor er der tilkoblet en lille bullet vibrator – eller flere – som sender vibrationer igennem denne pocket pussy og ind i penis. Det giver en helt himmelsk stimulation. Sammenholder du vibrationer sammen med din pocket pussy har du altså en helt unik stimuleringsmulighed, og det er der rigtig mange mænd, der elsker.

Sexlegetøj til mænd – sexdukker

Sexdukker er noget, der til stadighed bliver mere og mere populært blandt mænd og i virkelighedens også par. Hvis vi lige berører sexdukker som er mænd. Altså sexdukker med lem, så er det noget som mange par er fascinerede af. Hvorfor nu det? Jo, fordi hvis man som par går og fantaserer om gangbang, men ikke har lyst til at involvere tredjepart, så er en mandlig sexdukke ekstrem smart. Det er jo de færreste, der kan blive jaloux på en sexdukke.

De mest populære sexdukker til single mænd er torsoen hvor sexdukken består af bryster og hofter. Ikke så meget mere. Der findes et stort udvalg af sexdukker til mænd, hvor der hver især er stort fokus på enten brystregionen eller på vagina. Nogle vaginaer er ekstrem veludførte med farvede og ultrarealistiske skamlæber og fisse. Kommer man masser af glidecreme på sin egen penis og i sexdukkens vagina, har man et lækkert stykke sexlegetøj til mænd. Der findes også indenfor samme kategori “hoften” som fx Kokos sexdukker, der i princippet er masturbatorer, men stadig sexdukker. De er ekstremt lækkert udført. Faktisk så lækkert, at selve vaginaen har et mærkbart G-punkt, som vil føles nubret når du mærker efter.

Sexlegetøj til mænd – penispumpen

Det sidste sexlegetøj til mænd som vi skal berøre er penispumpen. Det er egentligt meningen med penispumpen, at den skal levere en større penis ved hjælp af skabelse af vakuum. Og det gør den også. Langt de fleste penispumper er dog stadig samtidigt også et stykke sexlegetøj til mænd fordi man lege med sig selv mens man pumper sig til en større penis. Penispumpen består af et rør med en pumpebold i toppen, og i bunden hvor man indsætter penis sidder et tætomsluttende sleeve. Netop dette tætomsluttende sleeve kan man med fordel bevæge frem og tilbage mens pumper sig til en større penis. Ja, faktisk kan mens man nyder en større penis også få muligheden for at komme. Det er ret smart egentligt. Den største værdi af en penispumpe er dog, at man kan få en umiddelbar større penis inden man skal have sex med sin partner eller onanere med sig selv.

Oplev mere sexlegetøj til mænd.

Ref.: Wiki