Sexlegetøj til par

Hvad er egentligt sexlegetøj til par? Det er et godt spørgsmål og det er faktisk meget relevant. Hvis det skal være meget enkelt, kan man sige følgende: Sexlegetøj til par handler om at intensivere den par-seksuelle oplevelse. Det kan være gennem indre og ydre stimulering. Enten sammen, altså hvor man nyder sexlegetøjet sammen, når man fx har samleje. Et rigtig godt bud på sådant sexlegetøj kan være We-Vibe par-vibratoer. Langt de fleste er designet på en sådan måde, at de kan og bør anvendes sammen under samleje. Dertil skal det også siges, at sexlegetøjet til par fra We-Vibe er betjent via en smartphone app. Det er ret smart, at du enten selv kan styre sexlegetøjet eller du kan lade din partner stimulere dig.

Sexlegetøj til par – anal sexlegetøj

Anal sexlegetøj til par er noget vi ser, der bliver mere og mere populært. Fx er det de sidste par blevet ekstremt populært, hvor kvinden får lov til at tage manden. Og det betyder vitterligt, at kvinden tager manden som manden normalt tager kvinden. Af åbenlyse årsager står det klart, det ultimativt betyder, at manden bliver penetreret analt. Kvinden gør det via et strapon harness, hvor kvinder har en kunstig penis – en dildo – spændt omkring sig. Med en påsat penetrerer hun sin mand analt. Det er et følsomt emne og, hvad mange fejlagtigt tror, at det skulle være forbeholdt bøsser, så handler det om at overgive sig totalt til sin kvinde som mand. Om at være allermest sårbar. Det er essensen i kærlighed.

Derudover vil manden naturligvis også høst nogle ret voldsomme prostataorgasmer. Og han kan endda opleve, at få en sprøjteorgasme (at han ejakulerer) uden at der er nogen som helst berøring af penis. Det er ret ekstremt, og det er virkelig lækkert, hvis man ellers som mand er indstillet på det.

Sexlegetøj til par – dobbelt dildo

Et andet stykke sexlegetøj til par som også er blevet alt mere populært er den dobbelte dildo. Den dobbelte dildo er som regel omkring 30 cm lang eller endda mere. Den er større i den ende af hovedet, som er beregnet til penetrering af vagina. Det giver egentligt godt mening, at den er mindre der, hvor den er beregnet til at penetrere anus. For som oftest – især hvis som mand er begynder – er det lidt besværligt at slappe så meget af, at man kan få en diameter på 4 cm eller mere op bagi. Derfor er den typiske dobbelte dildo til par omkring 4-6 cm der, hvor den er tiltænkt vagina. Og så er den omkring 2,5 – 3,8 cm der, hvor den er tiltænkt at den skal penetrere anus eller analt.

Det er faktisk perfekt for man kan forestille sig, at man sidder med benene krydset hvor man så leger med dildoen. Kvinden leger med dildoen i vagina mens manden har den smalle del af den dobbelte dildo oppe bagi. Hvis man anvender rigeligt med glidecreme kan kvinden faktisk også stimulere mandens penis samtidigt med han stimulerer tilbage mod klitoris. Det sætter sexlegetøj til par i en helt ny dimension. Det hele handler om at acceptere nydelsen. Man som mand ikke begynde at tænke på, at det måske kan være, at han er homoseksuel. For det har intet med sagen at gøre. Det, det handler om her, er nydelsen. Og intet andet.

Sexlegetøj til par – det sexede lingeri

Hvem har tænkt over, at sexet lingeri også er en del af sexlegetøj par? Det siger næsten sig selv, at når man som par har set – eller ser – hinanden hver eneste dag. Så har partnerens kropslige kontur en tendens til at glide ind på nethinden uden at man egentligt lægger mærke til, hvor skøn partnerens krop er. Det er her at sexet lingeri kommer ind i billedet. “Sexet lingeri er kun til kvinder”, tænker du nok som mand.

Det er slet ikke rigtigt. Det er klart, at der findes så meget mere sexet lingeri til kvinder end der umiddelbart findes til mænd. Til kvinden findes der virkelig lækre sager fra kendte brands som Cottelli Collection, Leg Avenue, Pink Lipstick og mange mange flere brands. Men hvad findes der så af sexet lingeri til mænd? Jamen der findes mange lækre ting såsom G-streng til mænd, Jock straps, sexede undertrøjer som har til formål at fremhæve mandens åbenbare maskuline sider.

Så det handler om at sexet lingeri til mænd og kvinder også hører hjemme hos mænd. Tænk på sexet lingeri som en indpakning. Hvad er det, der gør, at julegaver interessante? Det er naturligvis indpakning. Det er ingen undtagelse med sexlegetøj til par som sexet lingeri jo dybest set er. Selvfølgelig kender vi som par indholdet af pakken, men den ekstravagante og lækre indpakning sørger for, at det alligevel er ekstra interessant at pakke pakken op. Sådan er det med sexet lingeri til kvinder og mænd.

Sexlegetøj til par – sexspil

Sexlegetøj til par er også sexspil og der findes utroligt mange spændende og dejlige sexspil til par. I den helt simple ende findes der sexterningerne. De kommer i et sæt af 2, hvor der er seks sider på hver terning. De 2 terninger er identiske Det vil sige, at hver side har en sexstilling påtrykt. Man slår så med begge terninger og når man rammer den samme terningside, skal man udføre den sexstilling som er påtrykt terningen. Det giver en vis form for uforudsigelighed og det kan forlænge det intime moment sammen. I op til flere timer, og det er helt enkelt ret lækkert.

Kama Sutra Sex Spille kort er også ekstremt populært. Et sådan sæt spillekort indeholder 54 unikke stillinger som man kan teste og afprøve. Det er Bluedetect’s opfattelse, at man stort set kan spille et hvilket som helst spil, og når man vinder, skal man udføre den sexstilling som spillekortet siger man skal. Det betyder altså, at der er hele 54 forskellige Kama Sutra stillinger. Det er fantastisk.

Sexlegetøj til par – Det orale sexspil

The Oral Sex Game – er også et meget populært sexspil til par. Som du nok kan regne ud, så handler det her om, at man skal udforske oralsex. Det omtalte spil fungerer lidt ligesom Matador gør det. Man slår sig igennem spillebrættet og når man lander på bestemt områder, skal man udføre den form for oralsex som spillebrættet siger man skal.

Der er altså et væld af muligheder for at udforske hinanden som par.

Det hele kan findes på denne fantastiske sexshop under sexlegetøj til par.

Vil du læse mere om dildo? Klik her.