Wardrobe Technology System

Wardrobe Technology ApS i København har udviklet et komplet garderobestyringssystem til brug for barer, diskoteker, hoteller, koncertsteder og alle andre steder, hvor sikker opbevaring kundernes ejendele har stor betydning. Som det er nu, bruger stort set alle de nævnte steder fortrykte garderobebilletter. Det er der store problemer med. Langt de fleste problemer opstår, når berusede kunder mister deres garderobebillet. Garderobebilletten er i princippet en nøgle. En nøgle som udløser udlevering af kundernes ejendele. Når denne nøgle smides væk, er resultatet som oftest at kunderne må vente til efter lukketid. Især, hvis dette scenario udspiller sig på et stort sted, hvor mange kunder kommer igennem garderoben.

Når man som beruset kunde oplever, at man ikke bare lige kan få udleveret “den sorte jakke”, der hænger et eller andet sted i garderoben, skaber det stor frustration. I mange tilfælde skal sikkerhedspersonalet træde til. For at forklare kunden rimeligheden i, at man skal vente til alle kunder har hentet deres ejendele.

Garderobeteknologi som forhindrer snyd

Det er velkendt, at der bliver snydt i alle garderober. Det sker ved, at personalet drister sig til at gensælge en allerede solgt garderobebillet. Lad os forestille os, at en kunder afleverer nummer 73 i garderoben. Garderobepersonalet tager imod billetten og udleverer jakken som hang på nummer 73. Herefter står en ny kunde i kø. Det næste, der sker, er, at garderobepersonalet anvender nummer 73 igen. Hvad betyder det så? Det betyder, at nummer 73 sælges udenom kasseapparatet og derved bliver det til et decideret tab. For dig.

Dette er faktisk årsag nummer 2 til, at du med fordel kan investere i Wardrobe Technology systemet. Det eliminerer fuldstændig muligheden for at gensælge billetter, da der ikke kan sælges noget som helst uden et validt fingeraftryk.

Undgå fejludleveringer med Wardrobe Technology

En stor del af et at drive en garderobe er, at personalet på et eller andet tidspunkt – pga. stress eller andet – kommer til at fejludlevere gæsternes ejendele. Du tror måske nok, at du har skrevet dig ud af problematikken ved at sige: Max. erstatning kr. 3000,00. Men den holder ikke i byretten, kan jeg så oplyse dig om. Du er erstatningsansvarlig fordi du driver en bemandet garderobe. Også selvom det eventuelt skulle være gratis at benytte din garderobe. Du hænger på erstatningsansvaret. Det skal du dog ikke bekymre dig om længere. For med Wardrobe Technology kan der ikke ske fejludleveringer. Af den simple årsag, at det hele fungerer med fingeraftryk. Ingen i hele verden har det samme fingeraftryk.

Det er hele kernen i systemet. Fingeraftrykket er nu den unikke nøgle til dine gæster ejendele. Det er ret simpelt, men i virkeligheden super smart. Ikke flere problemer med fejludleveringer. Det er godt.

Flere oplysninger?

Hvis du har brug at vide mere om Wardrobe Technology systemet, kan du med fordel besøge deres hjemmeside Wardrobe Technology. Websitet er på engelsk, og jeg ved faktisk ikke om der kommer et på dansk. Hvis du har problemer med at forstå engelsk, kan du altid ringe på 6018 0262. Der får du fat i Nikolaj Mackowski, som taler dansk, svensk og engelsk.

Klik her for at komme til forsiden.